Några utvalda projekt

Det är vår övertygelse att ett hem skapas av en helhet. Omgivningen, era drömmar och med tiden minnen av allt som ingår i livets gång. Hos oss hittar ni inga färdiga planlösningar, inga klara husmodeller eller standardsortiment att välja bland. 

Skomakarns

Plats

Skomakarhamnen, Falkenberg

År

2021

Med varsam hand och med respekt för en plats historia har detta hem inlett ett nytt kapitel. Det har blivit större, fått glasveranda, balkong, ett nytt kök och ändrad planlösning.

1.jpg
3_2 - Photo.jpg

Friberg

Plats

Sik, Varberg

År

2020

Fasad behandlad med järnvitriol som kommer gråna med tiden och bli ett med ängar, rapsfält och kustsiluetten. Noggranna snickare har lagt tid på detaljer som skänker ett lugn till en enkel och minimalistisk huskropp.

Prytz

Plats

Skrea, Falkenberg

År

2021

Här behövdes ett gästhus och då det befintliga huset omges av en fantastisk trädgård ville vi skapa känslan av en oas i villakvarteret.

2.jpg
1_1 - Photo_1 - Photo.jpg

Smedsgård

Plats

Björkäng, Varberg

År

2022

Ett rakt hus med vinklar vrår. Kan man säga så? Vi säger så. Ett hem som skänker ett lugn redan när man närmar sig det.

Olofsbo Annes

Plats

Olofsbo, Falkenberg

År

2022

Den slamfärgade fasaden, sedumtaket i kontrast till det falsade plåttaket, i kombination med stora glaspartier och ett stramt avskalat formspråk för samman förr och nu.

2_3 - Photo.jpg
1_7 - Photo.jpg

G.a Köpstad

Plats

G.a Köpstad, Varberg

År

2022

När ett sedan flera års fritidsboende skall ersättas med ett permanentboende önskar vi kunna bevara den där sköna känslan av att det är en liten paus från vardagen.

Pengakullen

Plats

Ästad, Varberg

År

2022

Med utsikt över vinfält och insjöar skapas ett hem med stora sällskapsytor både ute och inne. Mitt i huset är ett öppet kök placerat med matplats på ena sidan och vardagsrum på andra.

1_6 - Photo.jpg