top of page
1_15 - Photo.jpg

Långås

Plats

Inflyttning

Långås, Falkenberg

2024

Bostadstyp

Antal bostäder

Enfamiljshus

6 st

Pris

Prisinformation kommer inom kort

I Långås, ca 10 min utanför Falkenberg så bygger vi 6st friliggande villor där ni ges chansen att köpa en riktigt prisvärd bostad helt nyckelfärdig.

 

Husen håller en modern och stram form och en väldigt hög kvalité genom husets alla delar. Planlösningarna och placeringen av husen på sina tomter är noga genomtänkt och samtliga hus erbjuder bland annat möjligheten att bygga en Attefallare som ni kan hyra ut eller använda på annat sätt. Alla husen är också förberedda för att installera solceller på taket och kamin, även detta kan göras direkt vid byggnation eller i efterhand om man vill hålla inne den investeringen till en början.

Husen är designade för att kunna hålla lägsta möjliga driftkostnad genom sina effektiva planlösningar, extra isolerade väggar, högkvalitativa fönster och smarta uppvärmningssystem. Här kommer man kunna bo otroligt billigt i ett arkitektritat hus. Helt enkelt ditt egna Creo:Hem.

Kontakta oss gärna för mer information eller lämna en intresseförfrågan till vår mäklare.

Amanda Fåglum
Fastighetsbyrån – Falkenberg
073-885 84 44
 Amanda.faglum@fastighetsbyran.se

1_18 - Photo.jpg
1_32 - Photo.jpg

Ladhus

Här presenteras ett kvadratsmart hus med alla funktioner och nödvändigheter en modern familj kan tänkas att behöva. Det traditionella ladhuset genomsyras med ett modernt formspråk. En öppen planlösning med rikligt ljusinsläpp över de sociala ytorna. Ett generöst kök med en köksö att samlas runt, en oinredd vind som flexibelt kan växa i takt med familjen. Där potentiell placeringen av takfönster möjliggör för solceller i framtiden.

1_19 - Photo.jpg
1_35 - Photo.jpg

Enplanshus

En mindre husvariant som trots sina 106m2 inte tummar på de nödvändigheter en familj kan tänkas behöva. Ett kvadratsmart hus som tillåter för en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där fönsterpartierna hjälper ytan att kännas ännu luftigare. Det utskjutande takutsprånget skyddar mot både insyn och solen där vardagsrummet och kök kan tillåtas att växa ut mot altanen de varma sommardagarna.

1_33 - Photo.jpg
1_20 - Photo.jpg
1_31 - Photo.jpg

Nästa projekt

bottom of page